sälenguidenwebbannonser64
 

Upplevelser

Upplevelser spänner över många områden, från fysiska aktiviteter till en god måltid eller fin musik. Under sommaren är fjället och omgivningen lättåtkomligt på egna starka ben eller via cykel och mat och dryck serveras på några små pärlor som är väl värda ett besök, allt från våffelstuga, fäbod och á la carterestaurang.

Explore Sälen

 

Vår vision

Vi vill skapa glädje i många människors liv och vara Sälens självklara leverantör av aktiviteter och upplevelser både under vinter och barmarkssäsongen.

Vår affärsidé

Vi tänker oss att med hjälp av överraskande hög och snabb service, året om erbjuda egna innovativa aktiviteter och upplevelser till privatgäster, grupper och företag på besök i Sälenområdet. Vi tror också att samarbete är vägen till framgång, så vi vill i så stor utsträckning som möjligt även hjälpa till att boka/sälja andra underleverantörers aktiviteter och hitta samarbeten mellan oss och andra företag i trakten för att på så sätt växa tillsammans och leverera det absolut bästa till våra kunder och besökare i Sälenområdet.

 

Explore Sälen AB
Granfjällstöten
780 67 Sälen

webbadress

exploresalen.se >>