sälenguidenwebbannonser64
 

Upplevelser

Upplevelser spänner över många områden, från fysiska aktiviteter till en god måltid eller fin musik. Under sommaren är fjället och omgivningen lättåtkomligt på egna starka ben eller via cykel och mat och dryck serveras på några små pärlor som är väl värda ett besök, allt från våffelstuga, fäbod och á la carterestaurang.

Fjälläventyr

Fjälläventyr har tagit med gäster på äventyr i Sälen sedan 1976. Det som började med ridturer i sommarfjällen är idag ett företag med spännande aktiviteter året runt; hundspannsturer, skotersafari, grupp- och konferensaktiviteter och mountainbikeresor bland norska fjordar.
Vår hundspannstur är en klassisk utflykt för äventyrslystna som vill se mer av Sälens fjällvärld. Turen passar kompisgänget, paret eller barnfamiljen och de vuxna turas om att köra spannen under utflykten efter en kort men tydlig introduktion.
Våra skoterturer leds av en erfaren guide och du behöver inte ha suttit på en skoter förut för att följa med. Du bokar dina äventyr enkelt och snabbt här på hemsidan.
För dig med smak för långa äventyr gör vi flerdagarsturer med både skoter och hundspann på vintern och hissnande stigcykelresor i Norska fjäll på sommaren.
Inga förkunskaper krävs, bara en god skopa äventyrslust och lite skinn på näsan.
Om du och ditt företag vill utvecklas och ha kul i grupp är vi glada att få leda en del av er konferensresa.
Våra teambuilding-aktiviteter är beprövade och väldigt uppskattade och tar er med på ett utomhusäventyr som passar era mål och gruppens förutsättningar.

Hjärtligt välkomna till ert nästa Fjälläventyr!

Fjälläventyr
Fäbodvägen 10
780 67 Sälen
Tel 0280 – 210 11
E-post info@fjallaventyr.com

webbadress

Fjälläventyr >>