sälenguidenwebbannonser32
 

Mat & Nöje

I Sälen finns det ett stort urval av restauranger och nöjeslokaler. Vi vågar nog påstå att alla hittar sitt lilla smultronställe här, vare sig du är ute med familjen eller kompisgänget så finns det något för alla. Du hittar de flesta här...

Gustav bar & grill

Gustav Grill & Bar är ett Steakhouse som ligger längst ner i Gustavbacken, endast ett snöbollskast från sittliften Gustav Express.
Här kan du börja dagen med en cappucino eller espresso,
På lunchmenyn blandar vi hemlagad husmanskost med tex BBQ Beefburger & Gustavs egna Chili.

After Ski är till för att varva ner, det gör du här med en god Irish Coffee eller någon av våra 140 ölsorter.Vår pubavdelning bjuder många olika alternativ för den som gillar öl & whisky, fredag & lördag öppet till 01:00 i puben. Självklart visar vi även sport på våra tv:ar!

På kvällen hittar du en klassisk steakhousemeny med saftiga stekar, ribs, burgers mm. På vinlistan ryms ett 40-tal sorter med betoning på spanska och amerikanska viner. För den som önskar en " enkel" kväll beställes Take Away i baren på vägen hem från backen. Avslutar med en pubkväll, för den som vill serveras även en enklare pubmeny 15-21  i baren som alternativ till en "riktig" middag!!!

Gustav fam.
780 67 Sälen
Tel 0280-212 88
info@gustavgrill.se

webbadress

Gustav fam. >>

lammet

 

 
bannerbugelhof

 

 
ahlenbanner

 

 
lindvallen restauranger